God helse = godt liv

Man har vel hørt det hele livet. Hvis man vil leve lenge, må man være frisk og god. Man må mosjonere, løpe, jobbe, holde seg aktiv. Man bør ikke spise ditten, spise datten, man burde ikke drikke og i hvert fall ikke røyke. Problemet er at det ofte er kjedelig å følge alle verdens helseråd. Det er ikke alle som vil leve til de er 150 år gamle. Folk vil kunne ha det gøy mens de holder seg i form, uten å overdrive.

Det er lett å bli – det er til og med bevist at det er en avhengighet som alle andre. Derfor er det viktig å kunne holde en balanse. Det er ikke alltid det er bra å gjøre en helomvending i livet når man allerede er lykkelig og er fornøyd med seg selv. Det eneste man behøver er å finne en aktivitet man trives med. Noe man synes er gøy og som samtidig ikke stopper deg fra å gjøre det du har lyst til. Det kan være en rask joggetur om morgenen for å bli ekstra frisk i hodet før arbeidsdagen, eller en time på et squashsenter før man starter helgen. Det viktigste er at det er noe man trives med. Med en slik aktivitet i livet vil man snart kunne nyte frukter av en god helse. Man vil føle seg mer våken, mer i balanse med seg selv.

God helse er ikke bare en flott kropp og en bra kondis. God helse er også er friskt hode på skuldrene. Er man i god form vil hodet kunne jobbe i helt andre baner enn når man lar stresset ta overhånd. Det blir enklere å håndtere vanskelige situasjoner, enklere å finne løsninger på de tøffeste problemene. God helse er et godt liv. Et liv der hinder blir lett forbigått og enhver lukket dør raskt blir meid ned av en hjerne fast bestemt på suksess.