Hvis du har meningitt – skaff deg den hjelpen du trenger

Meningitt er en sjelden, men alvorlig infeksjon i hjernehinnene. Hjernehinnene er hinnene som omgir hjernen og ryggmargen. Betennelse forårsakes vanligvis av virus eller bakterier, hvor bakteriell hjernehinnebetennelse er vanligvis mer alvorlig. Hjernehinnebetennelse forårsakes av bakterier som lever i nese og svelg og er vanligvis ufarlige. Men de kan komme inn i blodstrømmen og spre seg til hjernehinnen og forårsake meningitt.

Meningitt og sport

De fleste som får mild virusmeningitt, blir vanligvis helt friske i løpet av én til to uker uten behandling. Antiviral medisin kan hjelpe personer med hjernehinnebetennelse forårsaket av virus som influensa. Men en kiropraktisk behandling vil i det minste lindre smertene du opplever.

En kiropraktor vil bruke kontrollert kraft på rygg og nakke for å justere ledd og løsne opp leddene i nakken. Det er enkelt å få kiropraktikk, du trenger bare å kontakte Naprapatlandslaget som tilbyr kiropraktorbehandling av høy kvalitet. Kiropraktoren din vil evaluere deg grundig for å avgjøre om du er en god kandidat for behandlingen. De vil vite om kiropraktisk behandling vil fungere for deg. Kiropraktisk behandling er en medikamentfri måte å gjenopprette mobiliteten din på. Det kan også fikse kilden til problemet i stedet for symptomene.