Innebandy for ungdom

Innebandy er en form for lagsport som spilles med utstyr slik som en kølle og en plastikkball. Innebandy er en sport som blir spilt inne, på en spesialoppsatt bane som da brukes kun til innebandy spilling.

Slik som alle andre former for sport så finner man ulike regler som man må følge innen innebandy. For eksempel så vil en kamp normalt bestå av tre omganger som alle varer i 20 minutter. Innebandy blir spilt av både unge og voksne mennesker, og kampene kan da variere litt ut i fra det.

Ved en innebandykamp som blir spilt av unge så kan kamptiden være litt annerledes. Det som da er mest vanlig er at det er to omganger, som da varer i 20 minutter hver. Det finnes også noen kamper som består av tre omganger, men da at hver omgang varer i 15 minutter.

Det er mange ulike lag som ungdom kan melde seg inn i for å begynne å spille innebandy. Det vil da være nybegynner lag, for de som aldri har spilt innebandy før, men også lag som består av ungdommer som har spilt sporten tidligere og som ønsker å fortsette.