Innebandystjernen Daniel Marklund

Daniel Marklund har vært en av de større stjernene på IBK Dalen gjennom tidene, med et VM-gull under beltet og med et sterkt fokus på denne sporten, til tross for flere skader og en kropp som ikke alltid ville være helt med på alt sammen.

Det er kanskje ikke så mye penger i innebandy, men Marklund har også en hobby som er å spille poker. Han har til og med deltatt i VM i poker, noe som ikke var prioritert like høyt som innebandyen for Marklund sin del, men som var mer som en side-aktivitet som samtidig kunne gi han litt mer penger til reising.

Marklund har gjort totalt 12 sesonger for IBK Dalen, og kom senere tilbake som assisterende trenger for idrettslaget. Totalt spilte han 243 kamper og scoret totalt 290 poeng, noe som ikke er noe å kimse av. Etter at han avsluttet karrieren sin som spiller ble suget om å innebandyen for sterkt og han måtte nesten komme tilbake til sin gamle klubb.

Det er mange idrettstjerner som har brukt tid på å spille poker, for det har nok mye av den samme intense konsentrasjonen som idretten innehar også. Spenningen, koblet sammen med konsentrasjonen og konkurranseelementene gjør poker til en aktivitet for de som har sterkt konkurranseinstinkt, samt en vilje til å jobbe hardt for å bli bedre på spillet. Noe av det mest populære pokerspillet er Texas Hold’em der du ønsker å ha den beste kombinasjonen av kort på hånden kombinert med det som ligger på bordet for å vinne.

Før Marklund kom med i VM i poker så spilte han en intens syv-timers spill på nett for å kvalifisere seg. Det å spille poker i person og på nett er ikke det samme, men selve spillet forblir jo fortsatt med de samme reglene.