Spilleregler

Slik det er innen alle former for sport, så finner man spilleregler som man må følge når man spiller innebandy. Spillereglene er satt inn for at alle skal spille på samme måte og alle skal være klar over hva som er lov og ikke lov når man befinner seg på banen.

Hvert innebandylag kan ha opp til seks spillere på banen samtidig, hvis man da regner med keeperen. Keeperen står bare i mål, men dommerne for spillet kan når som helst velge å ta keeperen av banen, for så å sette inn en annen spiller. Et lag innen innebandy kan når som helst bestemme seg for å bytte ut en spiller, men når det gjøres, så pleier faktisk hele laget å bli byttet ut.

En vanlig kamp innen innebandy vil vare i tre omganger, hvor hver omgang består av 20 minutters spilletid. Mellom hver omgang vil det være tid for 10 minutters pause. Hvert lag som spiller har også rett til å be om 30 sekunders pause to ganger i løpet av en kamp. Det er alltid satt inn to dommere i hver kamp innen innebandy, og dommerne har begge samme autoritet over kampen.