Norske innebandyklubber

Med så mange flotte innendørst stadioner rundt omkring i landet, er det ikke rart at innebandy har blitt en populær sport i Norge. Det finnes uendelig mange innebandyklubber i Norge, fra Alta til Trondheim og ned til Oslo.

Den eldste innebandyklubben i Norge er helt klart Slevik IBK, som ble stiftet i 1989. Siden den tid har Slevik klart å ta tittelen som Norgesmester hele 25 ganger, altså hver eneste gang siden stiftelsen! Det er virkelig en meritt å skryte av. Slveik arrangerer også turneringer, holder innebandyskole og sprer sporten til fjernt og nært. Innebandy kom til Norge fra Sverige, derfor er den største konsentrasjonen av innebandyklubbene nettopp på Østlandet.

Nedre Furuset innebandyklubb er den mest populære i Oslo på grunn av tilhørigheten midt i Groruddalen. Nedre Furuset Innebandy har derfor satset på utviklingen og ordnet en avtale med NorgesAutomaten. Dermed kan man støtte laget sitt ved å spille på ett av de beste norske kasinoene på nettet! Nedre Furuset har imponert de seneste årene og vil garantert vinne seg frem til nye høyder den kommende tiden.

Så har man også hovedstadslaget Tunet IK, som har holdt på i nesten 10 år og vokst seg på denne tiden til å bli Norges desidert største innebandyklubb. Tunet IK holder til på Høyenhall i Oslo, men har vanskeligheter med å finne nok treningsfasiliteter til alle deres innebandylag. De dekker nemlig alle forskjellige årsklasser i innebandy, fra små barn til veteraner. Mange NM-titler og seriemesterskap gir dem retten til å kalle seg for en av de viktigste innebandyklubbene i Norge.