Innebandylag fra Oslo

Innebandyens popularitet er på oppsving. Flere og flere åpner hjertene sine for den fartsfylte, morsomme sporten. Det er så lite utstyr man behøver at hvem som helst kan starte en innebandykarriere. Klubblag blir stiftet over hele landet, men den største konsentrasjonen er selvsagt i hovedstaden.

Det var i Oslo innebandyen i Norge startet sin historie. På vestkanten i tigerstaden finner man Bygdø Monolitten, en klubb som er blant de største i Norge. Med over tre hundre medlemmer er Bygdø på god vei mot nye høyder. Med god struktur og rikelig finansiering vil vestkantklubben garantert se gode år foran seg. Blant skolene er det WANG som skiller seg ut. Her får studentene rikelig med muligheter til å skille seg ut og nå langt i en innebandykarriere. Skolelaget konkurrerer regelmessig i store turneringer og produserer stjerner som senere får dra til andre bandyfrelste land.

 

Det er heller ingen hemmelighet at de aller beste innebandylagene i Norge holdes hus i hovedstaden. Med snart en million innbyggere i Oslo og omegn er det mange spillere å velge mellom. Gjelleråsen Fighters er en kjent klubb som spiller i Eliteserien. Sagene, Haugerud, Hasle/Løren, godeste Vålerenga – mange områder og drabantbyer i Oslo har egne lag. De absolutt beste innebandylaget i Norge kommer også fra Oslo – det er snakk om Sveiva Innebandy, med over tjue år bak ryggen. Med hele 10 topplasseringer i Norgesmesterskapet, 4 seriemesterskap og 2 kongepokaler, er Sveiva Innebandy en stolthet for Groruddalen. Karene fra østkanten har hele byen med seg når de reiser på internasjonale treff og turneringer.